Whitelabel social media

Whitelabel social media

Steeds meer marketingbureau’s verzorgen de social media van klanten. Maar wat als jouw focus als marketingbureau niet bij social media ligt en je dit liever uit handen geeft? Dan is whitelabel social media misschien wel iets voor jou. Bij Whitelabel marketing helpen we jou graag met whitelabel social media.

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Wij staan direct klaar

Onze specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

Social media

Social media is voor veel bedrijven van groot belang om online meer bekendheid en zichtbaarheid te krijgen. Daarnaast hebben veel bedrijven ook contact met hun klanten via social media. Social media biedt vele voordelen voor bedrijven:

 1. Verbeteren van klantenservice:
  Bedrijven kunnen via social media direct met hun klanten communiceren en vragen beantwoorden, waardoor de klantenservice wordt verbeterd. Klanten hebben namelijk het gevoel dat je als bedrijf goed te bereiken bent en bereikbaarheid is een aspect waar veel klanten waarde aan hechten.
 2. Vergroten van de merkbekendheid:
  Social media platforms bieden bedrijven de mogelijkheid om hun merk te promoten en een groot publiek te bereiken.
 3. Verbeteren van de SEO:
  Social media activiteit kan bijdragen aan het verbeteren van de positie van een bedrijf in zoekmachine resultaten, wat leidt tot meer organisch verkeer naar de website.
 4. Genereren van leads:
  Bedrijven kunnen via sociale media, leads genereren door gerichte advertenties te plaatsen en te communiceren met potentiële klanten.

 

Zoekmachine optimalisatie

Waarom kiezen voor whitelabel social media?

Whitelabel social media maakt het voor reclamebureau’s en online marketingbureau’s allemaal makkelijker. Whitelabel social media verwijst naar social media dat door het ene bedrijf ingevuld en onderhouden wordt, maar door een ander bedrijf “verkocht en aangeboden” wordt onder zijn eigen naam. Een whitelabel bureau stelt andere marketing bureaus in staat om social media als dienst te verkopen aan hun klanten, terwijl ze hier zelf niet het werk voor hoeven te verrichten. Je besteedt als het ware deze dienst uit, maar het blijft in de huisstijl van het bedrijf die deze dienst aanbiedt.

Voor wie is whitelabel social media?

Whitelabel social media is nuttig voor bedrijven die hun klanten willen voorzien van deze dienst, maar zelf niet over de middelen en medewerkers beschikken om deze dienst te vervullen.

Social media uitbesteden aan Whitelabel-marketing

Ben jij een marketingbureau dat op zoek is naar een bedrijf dat bepaalde diensten voor jouw klanten uit handen kan nemen, maar wil je deze diensten nog wel onder je eigen naam aan kunnen bieden? Dan is Whitelabel-marketing het bedrijf dat jou verder kan helpen. Whitelabel-marketing heeft ervaring met verschillende social media kanalen, zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder!

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat is white label social media?

White label social media is een service waarbij ons gespecialiseerd bedrijf, Whitelabel Marketing, social media management aanbiedt onder de merknaam van jouw bedrijf. Met andere woorden, we beheren de sociale media-accounts van je klanten, terwijl jij de dienst onder je eigen merk aanbiedt. Dit stelt je in staat om een uitgebreider aanbod van diensten aan te bieden zonder de noodzaak om een intern team op te bouwen en te onderhouden.

Wat zijn de voordelen van white label social media?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het inschakelen van een ons social media white label bureau, zoals:

1. Tijdsbesparing

We nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van social media accounts, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.

2. Kostenbesparing

Je bespaart op de kosten van het opzetten en onderhouden van een intern social media team.

3. Expertise

We hebben de kennis, ervaring en tools om effectieve social media strategieën te creëren en uit te voeren.

4. Schaalbaarheid

Je kunt snel opschalen en meer klanten bedienen zonder extra personeel of middelen.

5. Flexibiliteit

We bieden een breed scala aan social media diensten die kunnen worden aangepast aan de behoeften van je klanten. 

Hoe werkt white label social media?

Het proces van white label social media start met een grondige analyse van de doelstellingen en behoeften van je klanten. Vervolgens stellen we een op maat gemaakte social media strategie op, inclusief content creatie, publicatie en community management. We monitoren en analyseren de resultaten, passen de strategie aan waar nodig en zorgen voor transparante rapportage aan jou. Hiermee kun je de voortgang en resultaten onder je eigen merk delen met je klanten.

Voor welke scoial media platformen kan ik bij Whitelabel Marketing terecht?

Elk social media platform heeft zijn eigen unieke kenmerken, doelgroepen en communicatiestijlen. Om effectieve white label social media diensten te kunnen leveren, is het belangrijk om te begrijpen hoe deze platformen verschillen en hoe je ze optimaal benut. Enkele van de meest populaire sociale media platformen zijn: 

 • Facebook: Een platform met een breed publiek, ideaal voor het opbouwen van naamsbekendheid, het delen van content en het genereren van betrokkenheid.
 • Instagram: Een visueel platform gericht op het delen van foto’s en video’s, perfect voor het tonen van producten, diensten en het creëren van een sterk merkimago.
 • Twitter: Realtime communicatieplatform, geschikt voor het delen van nieuws, updates en het aangaan van gesprekken met klanten en volgers.
 • LinkedIn: Zakelijk netwerkplatform, ideaal voor het promoten van professionele diensten, het delen van branche gerelateerde content en het aangaan van samenwerkingsverbanden.
 • Pinterest: Een visueel platform gericht op het delen van ideeën en inspiratie, geweldig voor het promoten van producten en het genereren van website verkeer. 

Bij Whitelabel Marketing begrijpen we de nuances van elk platform en ontwikkelen we effectieve strategieën die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw klanten. Door platform-specifieke benaderingen te hanteren, zorgen we voor een optimaal resultaat en een betere betrokkenheid van de doelgroep.

Onze Diensten

 

seo

SEO

search

SEA

wordpress

Web Development

content

Content

hyperlink

Linkbuilding

social ,media

Social Media