Whitelabel E-mail marketing

Whitelabel E-mail marketing

Ben jij op zoek naar een Whitelabel E-mail marketing bedrijf? Dan ben je bij Whitelabel Marketing aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende online marketing activiteiten, waaronder Whitelabel E-mail marketing en ondersteunen graag andere marketingbureaus.

Vergroot je bereik

Laat geen kansen meer liggen, blijf je concurrentie voor!

Wij staan direct klaar

Onze specialisten gaan graag aan de slag om resultaten te behalen.

Flexibel

Onze specialisten zijn flexibel in te zetten. Je zit dus niet aan strenge contracten vast.

WordPress specialist inhuren

E-mail marketing

E-mail marketing is een vorm van direct marketing, bericht(en) worden direct naar de ontvanger gestuurd. Door middel van e-mail marketing kan je gericht mails sturen naar klanten. Op deze manier krijgen je klanten altijd de juiste mails, die bestemd zijn voor hen en aansluiten op de content wat voor hen relevant is. Er wordt wel eens gedacht dat contact onderhouden via de mail, ouderwets is, maar dat is zeker niet het geval. Sterker nog, er zijn een aantal voordelen verbonden aan e-mail marketing:

 1. Hoge ROI
  De ROI, oftewel return on investment is bij e-mail marketing erg hoog. Een bijkomend voordeel is, dat het in verhouding veel goedkoper is dan adverteren via bijvoorbeeld social media kanalen of Google.
 2. Ontvangers ervaren een echte band met de zender
  Door een strenge regelgeving rondom het versturen van e-mails naar mensen, bereik je alleen de mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw mails. Je moet namelijk bewust toestemming geven en je aanmelden voordat een organisatie je mag benaderen via de mail. Ook kan je klanten mailen die al in het verleden een aankoop bij je hebben gedaan, dit schept natuurlijk ook al een band.
 3. Je bouwt goede relaties op met klanten
  E-mail is persoonlijk en je kan dan ook gericht mailen naar je klanten. Zo kan je bijvoorbeeld een felicitatie mail versturen als er iemand jarig is. Of wat mobiele providers vaak doen, is een mail sturen naar klanten waarbij het abonnement bijna verloopt, om ze aan te sporen tot het verlengen of aanschaffen van een nieuw toestel.
 4. Je kan het personaliseren
  Bij e-mail marketing is het zeer belangrijk dat je de juiste mails naar de juiste ontvangers verstuurt. Het is namelijk een no-go als je bijvoorbeeld een welkomstmail ontvangt, terwijl je al jaren klant ergens bent. Daarom is het bij e-mailmarketing ook makkelijk om de mails te personaliseren.
 5. Resultaten zijn goed meetbaar
  Meten is weten en door middel van een rapportage, kan je alle resultaten die je met een mail hebt behaald, terugzien. Je kan bijvoorbeeld meten hoeveel mensen er een specifieke mail hebben geopend, hoeveel er op een link hebben geklikt en hoeveel personen zich hebben afgemeld. Op deze manier kan je ook meten wat er wel en niet werkt.
Zoekmachine optimalisatie

Whitelabel e-mail marketing uitbesteden

Niet elk bedrijf heeft tijd om regelmatig mails te sturen naar alle klanten. Als dit bij jouw organisatie ook het geval is, kan je ervoor kiezen voor whitelabel e-mail marketing. Hierbij besteed je de e-mail marketing uit aan een whitelabel bureau, dit is een bedrijf dat als het ware de taken van andere bedrijven overneemt, maar anoniem blijft voor de eindklant. Whitelabel Marketing ondersteunt graag andere marketingbureau’s met werkzaamheden voor hun klanten en nemen zo arbeidsintensieve processen uit handen.

Over Whitelabel Marketing

Whitelabel Marketing is een organisatie dat gespecialiseerd is in diensten op het gebied van SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Ben jij op zoek naar goede ondersteuning voor jouw marketingbureau of wil jij graag whitelabel e-mail marketing  bij ons afnemen en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord.

Veelgestelde
vragen

Veelgestelde
vragen

Hoe kan ik contact opnemen?

U kunt eenvoudig ons formulier invullen, ons mailen en ons bellen op 085 – 060 8631.

Wat is white label SEO?

White label SEO is een dienst die wij als digitaal marketingbureau aanbieden aan andere bedrijven. Ons marketingbureau levert de SEO-diensten aan jouw bedrijf als een externe en niet-zichtbare partij, waarbij de diensten onder de naam van jouw bedrijf worden aangeboden. Vervolgens kan jouw bedrijf de SEO-diensten aanbieden aan klanten zonder dat jij je hierbij zichtbaar bezighoudt met de uitvoering van deze diensten.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van white label SEO diensten

1. Uitbreiding van dienstverlening
Door gebruik te maken van white label SEO diensten van Whitelabel Marketing kan jouw bedrijf de dienstverlening uitbreiden zonder daarvoor extra middelen te hoeven inzetten. Het stelt je bedrijf in staat om klanten een complete suite van diensten aan te bieden, inclusief SEO services, zonder daarbij de expertise zelf in huis te hebben.

2. Kosteneffectief
Het gebruik van white label SEO is kosteneffectief omdat jouw bedrijf geen extra middelen hoeft in te zetten voor het inhuren van extra personeel of het trainen van bestaand personeel. Ons marketingbureau heeft al de juiste infrastructuur, personeel en tools om deze SEO services te leveren.

3. Verbeterde kwaliteit
Het gebruik van white label SEO diensten helpt je bedrijf om diensten van hogere kwaliteit te leveren aan klanten. Wij hebben al de juiste expertise en ervaring om SEO services van hoge kwaliteit te leveren. Dit helpt je bedrijf helpen om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.

Hoe werkt white label SEO?

Whitelabel Marketing biedt white label SEO services aan als een manier om bedrijven te helpen groeien en hun dienstverlening uit te breiden. De diensten omvatten alles wat nodig is voor een succesvolle SEO-strategie, inclusief zoekwoorden onderzoek, contentoptimalisatie, linkbuilding en rapportages.

Wij zorgen ervoor dat onze SEO services onder de naam van jouw bedrijf worden aangeboden, zodat jouw bedrijf alle credits krijgt voor de geleverde diensten. Het stelt je vervolgens in staat om klanten een complete suite van diensten aan te bieden, inclusief SEO services, zonder dat jouw bedrijf daarvoor extra middelen hoeft in te zetten.

Bovendien biedt Whitelabel Marketing volledige ondersteuning aan bij het leveren van de white label SEO. Het zorgt ervoor dat alle aspecten van de dienstverlening soepel verlopen, inclusief het opzetten van de infrastructuur en het leveren van kwalitatief hoogwaardige SEO producten.

Wat is inbegrepen bij Whitelabel SEO?

Linkbuilding

Het team van Whitelabel Marketing schrijft uitstekende inhoud waar klanten van houden. Ons linkbuilding team maakt gebruik van onze relaties met uitgevers om hoge kwaliteit backlinks uit te zetten.

SEO

Ons SEO reseller programma komt met deskundige technici. Als SEO reseller heb je ons team van technische SEO-experts achter je staan.

PPC

Whitelabel Marketing is een Adwords Certified Partner. Resellers profiteren van onze ervaring met het beheren van duizenden succesvolle pay per click-programma’s voor bedrijven van alle soorten.

Lokale SEO

Als een lokale SEO reseller positioneren we de website op regionaal gebied; de mensen die wonen en werken in de buurt van het bedrijf.

Software

Besteed SEO, lokale SEO of PPC uit en onze software rapporteert volledige gegevens voor al je campagnes in je op maat gemaakte alles-in-één dashboard, dat 24/7 beschikbaar is.

Content marketing

Content is de kracht achter SEO en online marketing – elk bedrijf heeft het nodig. Daarom is content marketing reseller een onderdeel van ons white label SEO programma.

Onze Diensten

 

seo

SEO

search

SEA

wordpress

Web Development

content

Content

hyperlink

Linkbuilding

social ,media

Social Media